Skitsnack.net

Skitsnack.net

Vargar

SkitsnackSkapad av Ronny 2010-01-03 09:46:45

Att jaga varg är bara så fel. Vi har en vargstam som delvis är inavlad, hur ska de då överleva om vi skjuter av delar av en redan skadad stam. Vi får ALDRIG glömma att det är vi människor som tränger in på vargens revir, inte tvärtom. Jakt får aldrig ske pga girighet, endast för att skaffa föda. Vi jagar älg för pengar och sport, skulle älgbeståndet öka en smula och samtidigt låta vargbeståndet öka så att flockarna blir tillräckligt stora så att de kan fälla älg så skulle de inte ge sig på enklare byten som tex får i en hage.

Vi människor är av naturen rädda för allt som är främmande men att döda allt som är främmande och kanske farligt är bara sjukt. Det är så terrorister tänker. Skjuter du en varg ska det vara för att du vill äta den på samma sätt som en varg tar sitt byte. Heder till vargen som inte ser döden som ett nöje utan ett sätt att överleva.

Jägare som förlorar hundar i skogen gnäller och klagar. Ni har ett val, ni kan tryggt stanna hemma och ha en mysig vovve i knät. Sanningen är den att går ni ut i skogen får ni helt enkelt skylla er själva. Ni är väl medvetna om vilka risker det innebär.

Ser ni ett hus som brinner, går ni då in i det för att det är kul, om så är fallet vet ni säkert att det kan vara farligt.

Fy fan för människor som avrättar djur av rädsla eller för nöje!